Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen tapahtumat järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

”Viini- ja olutfestareille on selkeä tilaus”

23.10.2015

Ensi huhtikuussa messukansalle on tarjolla aivan uusi kokemus, kun Supermessut-viikonvaihteessa järjestetään uusi viinin, oluen ja makuelämysten April Fest. Projektipäällikkö Pauliina Lindgren lupaa ”makunautintoja ja kulinaristista kilistelyä hyvässä seurassa sekä illanviettoa iloisen rennossa tunnelmassa”. Ravintola Göstan keittiömestari Henry Tikkanen uskoo, että tapahtuma on hieno kanava lisätä tunnettuutta.

Keväinen April Fest on Pauliina Lindgrenin mukaan juuri sitä, mitä suomalainen viini- ja olutkansa on kaivannutkin.

- Tällaiselle viini- ja olutfestarille on selkeä tilaus. Messutapahtumassa viinien ja oluiden maistattaminen on mahdollista, mikä merkitsee sitä, että moni varmasti löytää itselleen aivan uusia makuja, kun pääsee vertailemaan viinejä ja oluita, Pauliina Lindgren kertoo.

April Fest antaa maukkaan lisän yhtä aikaa järjestettäville Puutarha-, Kotimaan Matkailu- ja Keräily-messuille eli Supermessuille.

- April Festissä viinien ja oluiden rinnalla on mukana ravintoloiden makumaailma, ja maistelun lomassa nautitaan myös livemusiikista. Kaiken kaikkiaan pyrimme luomaan rennon ja hauskan tunnelman. Tätä palvelevat myös erityiset aukioloajat eli April Fest on auki perjantaina ja lauantaina iltakahdeksaan saakka.

Kaiken kaikkiaan pyrimme luomaan rennon ja hauskan tunnelman.

pauliina lindgren

- Tapahtumassa tuottajat ja alan yritykset pääsevät esittelemään tuotteitaan ja lisäämään brändinsä näkyvyyttä, lanseeraamaan uutuuksia ja löytämään mahdollisia yhteistyökumppaneita, Pauliina Lindgren uskoo.

Taiteellinen ruokamatka

April Festillä on mukana muun muassa Ravintola Gösta, jonka tavoitteena on keittiömestari Henry Tikkasen mukaan esittäytyä moni-ilmeisenä palveluntarjoajana. Ravintola on ollut aikaisemmin Kotimaan Matkailumessuilla, joten usko messutapahtuman voimaan on vahva.

- Tavoitteenamme on nostaa tunnettuuttamme sekä korostaa monipuolisuuttamme ja laatuamme. Toimimme museon sisällä, mutta olemme toki enemmän kuin ruokapaikka museossa vieraileville. Messuilla teemme tutuksi puitteitamme ja osaamistamme myös perhejuhlien, kokousten ja yritysjuhlien järjestäjänä, Henry Tikkanen suunnittelee.

Tavoitteenamme on nostaa tunnettuuttamme sekä korostaa monipuolisuuttamme ja laatuamme.

henry tikkanen

- Olemme kaavailleet tuovamme tapahtumaan jonkin meille tyypillisen ruokalajin tai maun, ja tarjoamme messukävijöille maistiaisia.

- Haluamme opettaa messuilla ihmisille, että taidematkan sijaan voi tehdä myös ruokamatkan. Useinhan ihmiset tulevat museoon kokemaan taide-elämyksen ja siinä samalla ruokailevat ravintolassamme. Meidän tähtäimemme on kääntää ajatus toisinpäin eli saada yleisö suunnittelemaan makuelämysmatkaa ja nauttia siinä samalla taiteesta, Henry Tikkanen ideoi.Supermessut 2016: Puutarha, Kotimaan Matkailu, Keräily, April Fest

Keväinen Supermessut-viikonvaihde 15.–17.4.2016 koostuu neljästä upeasta messutapahtumasta: Puutarha-, Kotimaan Matkailu-, Keräily- ja April Fest -messuista. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävät Supermessut tarjoavat elämyksiä, ideoita, uutuuksia sekä tietoa, tuotteita ja palveluita puutarhanhoidosta, kotimaanmatkailusta, keräilystä sekä makumaailmasta.

Jaa ystäviesi kanssa

Nyt voit seurata Tampereen Messuja myös Twitterissä!