Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen tapahtumat järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Verkosto 2015 on vahva sähkö- ja tietoverkkoalan näyttämö

23.10.2015

Tammikuinen sähkö- ja tietoverkkojen Verkosto 2015 tulee olemaan sisällöltään hyvin innovatiivinen, uskoo kansainvälisesti toimivan Landis+Gyr Oy:n markkinointipäällikkö Kati Pesola . Hän kehuu messutapahtumaa toimivana kanavana markkinoida uusia tuotteita.

Verkosto-messut tulevat olemaan näytteilleasettajien korkean osallistujamäärän ja tapahtuman teemojen valossa vahva alan näyttämö, joka tarjoaa yrityksille täsmämarkkinointikanavan ja kävijöille runsaasti tuoretta tietoa.

Näin luottaa myös Landis+Gyrin markkinointipäällikkö Kati Pesola, joka lupaa edustamansa yrityksen puolesta mielenkiintoista tarjontaa kävijöille. Ajatuksena on aiempaa suuremmalla osastolla esitellä älykkään sähköverkon ratkaisuja sekä siirto- ja jakeluverkon tuotteita.

- Kaksi vuotta sitten esittelimme ensimmäistä kertaa meidän ja emoyhtiömme Toshiban tarjontaa Verkosto-messuilla, ja tänä vuonna osastollamme on entistä enemmän näytettävää nyt myös fyysisinä tuotteina. Tuomme esille konkreettisia ratkaisuja, Pesola kertoo.

Älyverkot ovatkin yksi päivän puheenaihe ja koko sähköalaan vaikuttava uudistus.

- Tavallisen kuluttajan kannalta se merkitsee esimerkiksi kehitystä siihen suuntaan, että sähköjakelu on entistäkin vakaampaa ja sähkökatkokset harvinaisempia sekä lyhyempiä. Myös omaa energiankulutusta pystyy seuraamaan tarkemmin, ja tarjolle tulee uusia palveluita ja älykkäitä ratkaisuja energiankäytön tehostamiseen.

Tavallisen kuluttajan kannalta se merkitsee esimerkiksi kehitystä siihen suuntaan, että sähköjakelu on entistäkin vakaampaa.

kati pesola

Digitaalista tätä päivää

Hajautetun energiantuotannon kuten tuuli- ja aurinkoenergian tuominen sähköverkkoon on Kati Pesolan mukaan hyvä esimerkki alan tämän hetken haasteista ja mahdollisuuksista.

- Kun energia voi virrata kahteen suuntaan, tarvitaan verkon tilan seurantaan sekä hallintaan uusia digitalisointi- ja automatisointiratkaisuja.

Älykkäistä sähköverkoista on puhuttu jo pitkään, mutta teema on vielä monella tavalla abstrakti.

Verkosto-messut ovat asiantuntijatapahtuma, jossa tavoitamme juuri oikeat henkilöt.

kati pesola

- Messuilla on tarkoitus saada näkyvyyttä uusille tuotteillemme, jotka ovat jo saatavilla. Kyse ei ole enää tulevaisuuden teknologiasta, vaan jo käytössä olevista ratkaisuista.

Verkosto-messuilla tietoiskut ja seminaarit sekä Verkkopäivät ovat täynnä monipuolista näkökulmaa alan haasteista ja käytännöntason lopputuotteista. Keskeisiä teemoja ovat uusi sähkömarkkinalaki ja sen tuomat muutokset, pientuottajat osana sähkö- ja energiaverkkoa, myrskytuhoihin varautuminen, valokaapeli- ja tiedonsiirtoverkot sekä sähköautojen latausverkosto.

- Muuttuva toimintaympäristö aiheuttaa juuri nyt paljon uusia haasteita ja vaatimuksia sähkön siirtoon ja jakeluun. Messuilla mekin esittelemme omia tuotteitamme vastaukseksi uudistushaasteisiin, Kati Pesola sanoo.

Käytännönläheisyys pysäyttää

Yritysten runsas kiinnostus messuja kohtaan on suoraa seurausta siitä, että sähkö- ja tietoverkkoala elää nyt voimakasta kasvun sekä kehityksen aikaa.

Aikaisempien messukokemusten perusteella Kati Pesola vakuuttaa, että messut ovat arvokas kanava tiedottaa osaamisestaan ja laajentuneesta tuotetarjonnasta. Hänen mukaansa näytteilleasettajan on tärkeää esittäytyä siten, että kävijä pysähtyy keskustelemaan osastolle.

Verkosto-messuilla ovat juuri ne oikeat henkilöt, jotka toivommekin tavoittavamme.

kati pesola

- Messutapahtumassa tavoitamme kohderyhmämme nopeasti ja tehokkaasti. Verkosto-messut ovat asiantuntijatapahtuma, jossa tavoitamme juuri oikeat henkilöt, Landis+Gyrin markkinointipäällikkö Kati Pesola kiittelee.

Tampereella 28.–29.1.2015 järjestettävistä sähkö- ja tietoverkkojen Verkosto 2015 -messuista on tulossa suurempi tapahtuma kuin koskaan aiemmin. Uusi sähkömarkkinalaki ja verkkoliiketoiminnan nopea kehitys tuovat alalle paljon uudistuksia, muutoksia ja investointeja, minkä johdosta alan tapahtumalle on kova kysyntä. Verkosto on noussut yhdeksi Tampereen Messut Oy:n nopeimmin kasvavista ammattimessutapahtumista.
Tutustu ohjelmaan ja Verkkopäiviin.

Verkosto 2015

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 28.–29.1.2015 verkkoliiketoiminnan ammattilaisille suunnatut Verkosto-messut. Sähkö- ja tietoverkkojen ammattimessutapahtuma tarjoaa laajan katsauksen verkkoliiketoiminnan nykytilasta, tuoreimmasta asiantuntijatiedosta, uusimmasta tekniikasta sekä lähivuosina edessä olevista muutoksista.

Jaa ystäviesi kanssa

Nyt voit seurata Tampereen Messuja myös Twitterissä!