Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Liity TähtiKlubiin!

Tähtiklubin jäsenenä saat tietoa omista suosikkimessuistasi jo etukäteen. Jäsenyys ei maksa sinulle mitään!

Liity nyt »

Venäjä on suomalaisyritysten mahdollisuus

22.05.2011

Sitra järjestää yhteistyössä Finpro ry:n, Teknologiateollisuus ry:n, Tampereen Messut Oy:n ja Alihankinta 2011 -messujen kanssa venäläisille yritysjohtajille tarkoitetun Suomen-vierailun, jolloin he tutustuvat maamme koneteollisuusmarkkinoihin. Yhtenä tärkeänä vierailukohteena ovat syyskuiset Alihankinta-messut.

Sitran johtajan Mauri Heikintalon mukaan Venäjän päättäjät korostavat tällä hetkellä lujasti maansa teollisuuden ja teknologiatason parantamista.

– Venäjä on ollut aina huomattava konepaja- ja telakkateollisuusmaa, mutta nyt ilmassa on selvästikin aikomusta tulla teknologiateollisuuden vahvaksi osaajaksi ja valmistusmaaksi.

– Tässä suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuuden paikka, sillä meidän osaamisemme taso on kansainvälisesti merkittävää. Taidoillamme ja tuotteillamme voitaisiin hyvin täydentää venäläistä tuotantoa, Heikintalo tietää.

Venäläisjohtajia Alihankinnan vieraaksi

Syyskuussa toteutettavan venäläisyritysten Suomen-vierailun valmistelut ovat pitkällä. Mauri Heikintalo kertoo, että potentiaalisten yritysten kartoittaminen on työn alla ja seuraavaksi on tarkoitus kontaktoida suomalaisyritysten kannalta tarkoituksenmukaisia venäläisyrityksiä.

Taidoillamme voitaisiin hyvin täydentää venäläistä tuotantoa.

Mauri Heikintalo, Sitran johtaja

– Venäjä on valtava maa, joten sieltä on nyt osattava kutsua vierailulle yrityksiä, joille löytyy Suomesta vastaavuus. Konepajateollisuus on luonnollisestikin se tärkein osa-alue.

– Alihankinta-messuilla meillä on tarkoitus järjestää venäläisten yritysjohtajien sekä suomalaisten yritysten tapaamisia, jolloin täkäläisillä yrityksillä on loistava tilaisuus esitellä osaamistaan ja tuotteitaan.

– Näytteilleasettajien on siis hyvä varautua venäjänkieliseen materiaaliin. Venäjällä toimiessa venäjän kieli on edelleenkin välttämätön, Mauri Heikintalo muistuttaa.

Alihankinta 2011

Kansainväliset Alihankinta 2011 -messut kokoavat alihankintateollisuuden parhaat kontaktit Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen nyt jo 21. kerran. Esillä ovat teollisuuden alihankinnan keskeisimmät alueet eli metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta sekä teollisuuden ICT-ratkaisuja.

Jaa ystäviesi kanssa: