Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Liity TähtiKlubiin!

Tähtiklubin jäsenenä saat tietoa omista suosikkimessuistasi jo etukäteen. Jäsenyys ei maksa sinulle mitään!

Liity nyt »

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uusi E-halli valmistuu syksyllä 2013

28.03.2013

Syyskuussa 2013 valmistuva uusi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-halli tulee olemaan messujen ja muiden tapahtumien ensisijainen järjestämispaikka, minkä ansiosta muissa halleissa on urheilukaudella mahdollisimman vähän katkoja. Tämä parantaa huomattavasti kaikkien hallien käytettävyyttä ja eri toimintojen samanaikaisuutta sekä mahdollistaa yhä isompien tapahtumien järjestämisen. Lisäksi käytännöllinen varastotila tehostaa ja nopeuttaa messurakentamista.

– Meillä oli akuutti tarve saada lisätilaa suurimpiin messutapahtumiin, yritystapahtumiin ja suuriin kokouksiin. Uuden hallin myötä voimme toteuttaa entistä paremmin yhtäaikaisia tapahtumia ja laajempia messukokonaisuuksia. E-halliin tulee kaksi omaa sisäänkäyntiä ja 200-paikkainen ravintola sekä suuri valmistuskeittiö erilaisia tilaisuuksia varten. Hallissa ovat suuret lastausovet molemmissa päädyissä sekä messutarkoitukseen suunniteltu kantava betonilattia, kertoo E-hallin taustoista sekä toteutuksesta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen toimitusjohtaja Hannu Vähätalo .

E-halli on A-hallin pohjoispäätyyn toteutettava 11 223 neliön tapahtumahalli, joka sisältää 5263 neliötä näyttelytilaa, 3103 neliön logistiikkakeskuksen tapahtumien alihankkijoiden varasto- ja tuotantotiloiksi sekä ravintola- ja kokoustiloja. Hallin arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy, ja pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Aki Hyrkkönen Oy. E-hallin kustannusarvio on 13,5 miljoonaa euroa.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, www.tesc.fi

Jaa ystäviesi kanssa: