Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Liity TähtiKlubiin!

Tähtiklubin jäsenenä saat tietoa omista suosikkimessuistasi jo etukäteen. Jäsenyys ei maksa sinulle mitään!

Liity nyt »

”Sportec on urheilualan ammattilaisten must”

21.02.2011

Janne Myllypakka on ollut viimeiset 20 vuotta aitiopaikalla seuraamassa, kuinka liikuntapaikkojen rakentamisessa ja ylläpidossa on menty eteenpäin. Tekniikoiden ja materiaalien kehityksen lisäksi mies korostaa liikuntapaikkojen työntekijöiden arvostuksen nousua.

Koska Sportec-messujen vakinäytteilleasettajalla Lemminkäinen Oy:llä on antaa ratkaisuja kaikkien liikuntapaikkojen rakentamiseen, on yrityksen Omni-ympäristötuotteiden johtajallakin laajat näköalat alan rakentamiseen.

Janne Myllypakka kutsuu myös liikuntapaikkojen Sportec-ammattimessuja näköalapaikaksi, joka on alan ammattilaisille ohittamaton tilaisuus tuoreistaa tietonsa.

- Sportec-messut ovat ainoa valtakunnallinen liikuntapaikkojen rakentamisen erikoistapahtuma. Tampereelle tulevat kaikki alan ammattilaiset. Messupäivinä on siis mahdollisuus tavata merkittävä määrä urheilualan päättäjiä ja vaikuttajia.

- Keskusteluissa voimme näytteilleasettajana kartoittaa liikuntapaikkojen ylläpitäjien sekä käyttäjien tarpeita ja kävijät puolestaan saavat ajanmukaista tietoa erilaisista oman työnsä kannalta tärkeistä alan ratkaisuista.

- Messuilla kävijöiden on tilaisuus päivittää tietonsa ja tutustua uutuuksiin. Joka toinen vuosi järjestettävä Sportec on alan ammattilaisten must, Myllypakka sanoo.

Arvonantoa ammattilaisille

Janne Myllypakan mukaan alan merkittävin kehitys liikuntapaikkojen osalta on nimenomaan niiden ylläpitäjien koulutuksen lisääntyminen ja osaajien arvostuksen kohoaminen.

- Pari-kolmekymmentä vuotta sitten liikuntapaikkojen hoidossa oli vielä hurjia eroja. Jollakin paikkakunnalla kunnan urheilupaikat saattoivat olla kyllä viimeisen päälle tiptop, kun taas toisessa kaupungissa tilat saatiin hoitamattomana kamalaan kuntoon jo vuodessa.

- Nykyisin liikuntapaikkojen hoito on laadukasta, sillä alan työntekijöiden osaamiseen satsataan enemmän. Nyt urheilupaikkojen hoitajat ovat osaavaa porukkaa, Myllypakka tietää.

Messuilla siemen kylvetään

Maaliskuussa Sportec-messut järjestetään jo 10. kerran. Torstaina 24.3. merkkipäivän kunniaksi järjestetään Juhlagaala, jossa muun muassa palkitaan messutapahtuman koko historian ajan näytteilleasettajina mukana olleet yritykset.  Lemminkäinen Oy on yksi niistä.

- Sportecin kävijät ovat juuri oikea kohderyhmä yrityksellemme. Messuilla voimme esitellä kävijöille faktoja tuotteistamme sekä osaamisestamme ja saada näin kiinnostuksen siemen kylvettyä.

– On tärkeä osallistua messuille myös positiivisen näkyvyyden vuoksi, muistuttaa Myllypakka.

Millaisin odotuksin hän osallistuu Sportec 2011 -messuille?

- Minua kiinnostaa itse asiassa messutapahtuma kaikkinensa, sillä sieltä saa loistavan kokonaiskuvan siitä, missä alalla tällä hetkellä mennään, Janne Myllypakka summaa.

Pelikentillä itsekin

Janne Myllypakalle erilaiset liikuntapaikat ovat enemmän kuin pelkkä työ, sillä urheilu on tuttua vapaa-aikanakin.

- Pojistani toinen pelaa jääkiekkoa ja toinen salibandya, joten kaukaloiden laidoilla ja palloiluhalleissa tulee vietettyä paljonkin aikaa seuraamassa urheilua.

Kuntoilu on myös Janne-isän harrastus.

- Itsekin pelaan tennistä, lenkkeilen ja laskettelen, Janne Myllypakka luettelee.

Lue myös Zero Point Finlandin toimitusjohtajan Petteri Ahosen sekä liikunta-asianneuvoksen Timo Haukilahden haastattelut.

Sportec 2011

Maaliskuussa kymmenettä kertaa toteutettavat Sportec-messut yhdessä erillisen viheralueiden Greentec-messualueen kanssa esittelevät sekä näytteilleasettajien osastoilla että seminaariluennoilla ideoita liikuntapaikkojen rakentamiseen, varusteluun, hoitamiseen ja saneeraukseen. Tapahtuma järjestetään 24.–25.3.2011 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Samaan aikaan pidetään myös kuntoliikunnan Gymtec- ja fysioterapian Fysiotec-messut .

Tunnelmia Sportec-, Gymtec-, Greentec- ja Fysiotec 2009 -messuilta

Jaa ystäviesi kanssa: