Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Liity TähtiKlubiin!

Tähtiklubin jäsenenä saat tietoa omista suosikkimessuistasi jo etukäteen. Jäsenyys ei maksa sinulle mitään!

Liity nyt »

Sanna Backlund saa hevoset taistelemaan puolestaan

02.04.2013

Huhtikuisilla Hevoset 2013 -messuilla yleisöä ilahduttaa Team Eurohorses ry:n järjestämä Agrimarket Tammer Trophy -esteratsastuskilpailu, joka on myös Toto-kohde. Radalla nähdään tuolloin muun muassa alan pitkän linjan osaaja Sanna Backlund .

Kevään Hevoset-messut vastaavat kilpaesteratsastaja ja valmentaja Sanna Backlundin toiveeseen, että Suomessa järjestettäisiin enemmän esteratsastuskilpailuja nostamaan ratsastajien taitotasoa ja lisäämään menestyneiden ratsastajien määrää.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä Agrimarket Tammer Trophy -esteratsastuskilpailussa näytösareenalla A-hallissa käytävissä esteluokissa nähdään yhteensä 20 ratsukkoa.

”Tietotaso on kyllä kehittymässä, ja sitä lisäisivät kilpailut.”

sanna backlund

- Maassamme on suuri aukko esteratsastuskilpailujen määrän ja tason suhteen. Sen vuoksi kansainvälisille radoille on vaikea päästä kouluttautumalla ainoastaan Suomessa. Tietotaso on kyllä kehittymässä, ja sitä lisäisivät kilpailut, hämeenlinnalaissyntyinen Backlund miettii.

Aika ja puomit määrittelevät paremmuuden

Backlund on aloittanut kilpailemisen jo 10-vuotiaana ja on kuulunut vuosien ajan kotimaiseen kärkeen. Hänen opissaan valmentautuu huomattava määrä lupaavia esteratsastajia. Hän itse on hakenut oppia muun muassa Eric van der Vleutenilta ja Emile Hendrixiltä Hollannista.

- Vahvuuteni ovat ennen kaikkea henkisellä puolella. Voitontahtoisuus taitaa tulla verenperintönä isältäni Timo Saloselta , joka menestyi rallikilpailussa.

”Minulla on hyvä keskittymiskyky sekä taito tulla toimeen monentyyppisten hevosten kanssa.”

sanna backlund

- Minulla on hyvä keskittymiskyky sekä taito tulla toimeen monentyyppisten hevosten kanssa. Saan hevoset taistelemaan puolestani, 37-vuotias Sanna Backlund pohtii.

Vaikka hänen äitinsä toivoikin tyttärensä valitsevan lapsena kouluratsastuksen, päätyi Backlund esteradoille.

- Taidan olla hieman rämäpää. En ole arvostelulajien ystävä, vaan pidän siitä, että aika ja pudonneiden puomien määrä osoittavat paremmuuden.

”Hevoset-messuilla esittäytyy alan kirjo”

Sanna Backlundilla on ansaittuna lukuisia kansallisia voittoja ja menestystä GP-sarjassa. Hän työskentelee omistamassaan, Janakkalassa sijaitsevassa Hattel Horse -yrityksessä kouluttaen, ratsuttaen ja välittäen alan kisaajille laadukkaita ratsuja.

Hevoset-messujen estekilpailussa kisataan 130–140 cm korkuisilla esteillä. Sanna Backmanin kilpakumppaneina nähdään muun muassa niin ikään menestystä niittäneet Susanna Granroth , Paul Argus , Janna Huhtanen , Emilia Vättö , Jukka Rantanen , Peik Andersin , Petra Heikkinen ja Viivi Monto .

Nyt jo viidennen kerran toteutettavat Hevoset-messut kokonaisuudessaan saavat Backlundilta kiitosta.

”Tällainen messutapahtuma on tervetullut myös Suomeen.”

sanna backlund

- Muualla Euroopassa alan tapahtumia järjestetään joka lähtöön. Tällainen messutapahtuma on tervetullut myös Suomeen.

- Hevoset-messuilla esittäytyy hienosti koko alan kirjo eli laajasti alan kilpailulajit. Antia on varmasti niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, Sanna Backlund uskoo.

Hevoset 2013

Hevoset 2013 -messut toivottavat jälleen kaikki hevosista kiinnostuneet tervetulleiksi 6.–7.4.2013 Tampereelle. Keväinen messuviikonloppu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lupaa viihdyttävää ohjelmaa, mielenkiintoisia seminaareja sekä tuoteuutuusesittelyjä ja houkuttelevia messutarjouksia.

www.hevosmessut.fi

Jaa ystäviesi kanssa: