Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen tapahtumat järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

”On pidettävä matkassa pilkettä ja sarviakin”

23.10.2015

Kaisa Liski ei anna trendien ohjailla ja määritellä ulkoista tai sisäistä olemustaan, mutta toisaalta trendit saavat häneltä kiitosta eteenpäin vievänä voimana, joka mahdollistaa monelle menestyksen liiketoimissaan. Hän siis yhtä aikaa ”viis veisaa ulkonäöstään” ja silti nauttii uusista tuulahduksista.

Loka-marraskuun vaihteessa Mega Outlet -tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on mahdollisuus tavata suurelle yleisölle kiinteistövälittäjänä tuttu Kaisa Liski, joka kokeneena esiintyjänä on suurtapahtumassa kuin kala vedessä. Hän näkee osallistumisellaan paljon eri ulottuvuuksia.

- Olen ihmisläheinen ja tahdon olla läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa. Se näkyy muun muassa siten, että olen jopa asiakkaani lapsen kummi ja saan kutsuja tupaantuliaisiin sekä jouluglögeille. Tulevassa Mega Outlet -tapahtumassa Tunikan osastolla voin puolestani antaa omalla persoonallani kasvot ihanalle, ekologiselle, käytännölliselle silkkitunikalle ja auttaa omalta osaltani muiden naisyrittäjien menestyksessä, Liski sanoo ja jatkaa:

- Suuressa tapahtumassa ihmiset voivat tutustua minuun henkilökohtaisesti ja vetää sitten omat johtopäätöksensä niistä puheista, joita minusta esimerkiksi mediassa on esillä. Toki myös itselläni on mahdollisuus saada ihmisten parissa ollessani näkyvyyttä.

- Kaiken kaikkiaan tämän kaltainen tapahtuma on jokaisen siihen osallistavan kannalta win-win-win-yhtälö eli siitä hyötyvät näytteilleasettajat, kävijät ja esiintyjät, Kaisa Liski summaa.

Kaiken kaikkiaan tämän kaltainen tapahtuma on jokaisen siihen osallistavan kannalta win-win-win-yhtälö.

kaisa liski

”Maatilan hulda”

Kaisa Liski kuvailee itseään ”maatilan huldaksi”, joka arvostaa raikasta habitusta. Pientä vastarintaakin hänestä löytyy.

- Lienen syntynyt kapinalliseksi, sillä koen olevani muotivirtausten ulkopuolella. Kapinallisuus ei ole minulle kuitenkaan itseisarvo, vaan uskallusta pitää matkassa mukanani pilkettä ja sarviakin, Liski pohtii hymyillen.

- Tyyliäni on joskus sanottu rakastettavaksi lähiötyyliksi, joka sallitaan minun kohdallani. Uskon onnistuneeni siis. Sen verran olen tietysti tyylitajuinen, että ymmärrän, milloin paikalle voi ilmestyä paksupohjaisilla kengillä ja milloin kapeakorkoisilla, Liski naurahtaa.

Tyyliäni on joskus sanottu rakastettavaksi lähiötyyliksi, joka sallitaan minun kohdallani. Uskon onnistuneeni siis.

kaisa liski

Hänen mukaansa nykyisin trendikäsitys ei ole kapeakatseista, vaan monet tuulet menneiltä vuosikymmeniltä ”ovat muodissa”. Liski ymmärtää, että trendeillä on vahva rooli yritystoiminnassa.

- Trendien merkitys on oleellinen tekijä yritysten menestyksessä ja liikevaihdossa, Liski muistuttaa.

Valoa ja puhtautta

Kaisa Liski on vaaleiden sävyjen ystävä, ja vaatimaton on hänelle kauneutta. Tummat tunnelmat eivät puhuttele häntä.

- Visuaalisesti pidän vaaleista sävyistä, valoisuudesta ja puhtauden tunnusta. Tämä koskee niin kotia kuin ihmisiäkin, Liski pohtii ja antaa esimerkkejä:

- Tuskin palkkaisin esimerkiksi henkilöä, joka ehostaa ja värjää itsensä tukkoon. Myös kodin tumma sisustus tukahduttaa mielestäni niin ulkoa tulevan kuin sisäisen valon.

Visuaalisesti pidän vaaleista sävyistä, valoisuudesta ja puhtauden tunnusta. Tämä koskee niin kotia kuin ihmisiäkin.

kaisa liski

- Omassa kodissani verhot eivät vie valoa ja minulla on erilaisia valaisimia antamaan tunnelmaa eri tilanteisiin. Astuessani suosikkikauppoihini sisään minulle osataan tarjota heti vaaleita sävyjä, Kaisa Liski kertoo.

Antaessaan saa

Tampereelle Mega Outlet -myyntitapahtumaan Kaisa Liski tulee hyvillä mielin nimenomaan tapaamaan ihmisiä. Hänet nähdään Tunikan osastolla kertomassa kävijöille omia kauneus- ja pukeutumisvinkkejään. Kohtaamisissa on hänen työnsä salaisuus.

- Jos pystyn näissä tilanteissa tuomaan ihmisille esimerkiksi rohkeutta tai uskallusta, koen saavani itsekin. Siksi osallistun oman työni rinnalla myös tämänkaltaisiin tapahtumiin, sillä kohtaamiset ovat minulle tärkeitä, Kaisa Liski iloitsee.

Mega Outlet

Kolmatta kertaa järjestettävät Mega Outlet -shoppailumessut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa kaksipäiväsenä. Rento ja monipuolinen myyntitapahtuma 31.10.–1.11.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla (E-halli) tuo paikalle niin maahantuojia kuin pienyrittäjiäkin upeine tuotteineen. Luvassa on runsaasti merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja, meikkejä, asusteita, hyvinvointituotteita ja palveluita outlet-hinnoin.

Jaa ystäviesi kanssa

Nyt voit seurata Tampereen Messuja myös Twitterissä!