Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen tapahtumat järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

”Naisday Tampere 2012 on syksyn valopilkku”

22.08.2012

Naiseuteen liittyvät toki oleellisesti esimerkiksi huulipunat, silkkihuivit ja kauneusvinkit, mutta syvimmiltään kyse on kokonaisvaltaisemmasta asenteesta ja hyvinvoinnista. Näin miettii Naisday Tampere 2012 -messujen projektipäällikkö Anne Saarinen .

Lokakuu tuo mukanaan kaikenikäisille naisille tarkoitetut Naisday Tampere -messut. Tapahtumalla on jo 13 vuoden historia, mutta nyt ruorissa on ensimmäistä kertaa Tampereen Messut. Projektipäällikkö Anne Saarinen odottaa tulevaa tapahtumaa hyvillä mielin.

- Tämä on sanalla sanoen innostavaa työtä, Saarinen kiteyttää ja jatkaa:

- Ajatuksena on rakentaa kokonaisuus, jossa naiseuden, mielen tasapainon ja hyvän olon teemoja käsitellään usealta kantilta. Näytteilleasettajien tarjonnan ja ohjelman kautta asioihin on luvassa monenlaista näkökulmaa.

Virikkeitä arkeen

Tampere-talossa 27.–28.10.2012 järjestettävä Naisday Tampere takaa naisille viihdyttävän viikonlopun.

- Tarjottimella on monipuolista ohjelmaa, tietoa, ideoita, trendejä, hemmotteluhoitoja ja herkullisia ostosmahdollisuuksia.

Luvassa on virikkeitä arkeen.

anne saarinen

- Luvassa on siis virikkeitä arkeen ja eväitä jokapäiväiseen elämään. Messuilla panostetaan ulkoiseen hyvinvointiin, sillä on selvää, että naiseuteen kuuluu tärkeänä osana ulkonäkö.

- Myös liikunta, ravinto ja niin sanottu mentaalihyvinvointi otetaan huomioon esimerkiksi luennoissa, jolloin keskitytään nimenomaan hoitamaan omaa itseä, Saarinen kertoo.

Naisday Tampere -messuilla kohtaavat kauneudesta, muodista, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet naiset sekä näiden alojen ammattilaiset ja palveluntarjoajat.

- Naisday Tampere on syksyn valopilkku, Anne Saarinen lupaa.

Naisday Tampere 2012

Naisday Tampere 2012 järjestetään Tampere-talossa 27.–28.10.2012.

Kuvat: Kirsi Kontio

Jaa ystäviesi kanssa: