Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen tapahtumat järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Mielentaikuutta, hypnoosia, ennustusta ja illuusiota

16.12.2014

Huhtikuussa kaikkea kansaa ilahdutetaan jälleen Supermessuilla, kun Puutarha, Kotimaan Matkailu, Keräily ja uutuutena OutdoorErä kutsuvat pihatöistä, elämyksistä, nostalgiasta sekä ulkoilmaharrastuksesta nauttivia osallistumaan viikonvaihdetapahtumaan. Yksi vahvoista vetonauloista on taatusti Noora Karma , joka on niittänyt kansainvälistäkin mainetta maagikkona ja mentalistina.

Noora Karma on Suomen ylpeys maailmalla mitä tulee viihteeseen, sillä hän on esiintynyt 15 vuotta eri puolilla Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Arabiemiirikuntia ja Kiinaa. Yleisöreferenssilistalta löytyvät muun muassa Englannin kuninkaallinen perhe, Mick Jagger , Jamie Oliver , Louis Theroux sekä maailmanluokan bändit Blur ja The Darkness.

Kansainvälisiä yritysasiakkaita ovat olleet Rolls Royce, Rolex, Vogue UK, Barcley¹s Bank, Lehman Brothers, Burj Dubai (7 tähden hotelli), Nokia, Kempinski-hotellit, Oceania Cruises, P&O Cruises ja Silversea.

On siis selvää, että Supermessuilla on luvassa laadukasta taikuutta, joka kutkuttaa kaikenikäisiä.

- Esitykseni on yhdistelmä mielentaikuutta, hypnoosia, ennustusta ja illuusiota. Siitä syntyy mystiikkaa, Noora Karma kuvailee arvoituksellisesti.

- Toki mukana on myös huumoria, ja käytän paljon yleisöä temppujen toteuttamiseen, hän lisää.

Mystiikan takana kova harjoittelu

Noora Karman esityksissä on paljon kansainvälisiä vaikutteita, ja tilanteen mukaan hänen show’nsa voi sisältää näyttävää estraditaikuutta tai niin sanottua lähitaikuutta. Mystiikan luominen ei suinkaan ole synnyinlahja, vaan Karman mukaan se on hedelmää kovasta työstä.

Oleellista on sinnikäs harjoittelu ja esiintymiskokemuksen hankkiminen erilaisten yleisöjen edessä.

noora karma

- Periaatteessa tälle alalle voi ryhtyä kuka vain, ja oleellista on sinnikäs harjoittelu ja esiintymiskokemuksen hankkiminen erilaisten yleisöjen edessä. Lisäksi alan kirjallisuus, koulutukset ja kollegoiden esitykset opettavat omassakin tekemisessä, Karma kertoo.

Tässä työssä on tärkeää kyetä aistimaan asioita herkästi.

noora karma

Hänen mukaansa kiinnostus yliluonnolliseen on hyvä pohja maagikko-mentalistin ammatille.

- Tässä työssä on tärkeää kyetä aistimaan asioita herkästi.

- Ohjelmistoa voi toki rakentaa ostetuista tempuista, mutta itse olen kokenut omakseni keksiä omia juttuja. Voin näin toteuttaa vahvoja osa-alueitani, sillä olen näyttelijä ja muusikko, ja siksi yhdistän mielelläni taikuutta ja teatteria sekä visuaalisuutta ja musiikkia, Noora Karma miettii.

Yhdistän mielelläni taikuutta ja teatteria sekä visuaalisuutta ja musiikkia.

noora karma

Inhimillisyys lisää uskottavuutta

Entäpä jos maagikko epäonnistuu taikuudessaan?

- Onhan se kamala tilanne, jos temppu menisi pieleen. Silloin pitääkin olla mielessä jonkinlainen hätävararatkaisu, ettei yleisö tule missään vaiheessa huomanneeksi virhettä, Noora Karma opastaa.

- Toisaalta, ihmismielihän ei olekaan helppo asia, joten mahdollinen epäonnistuminen koetaankin yleensä inhimillisyytenä, mikä puolestaan voi jopa lisätä uskottavuutta.

Noora Karman keskeinen elementti esityksissä on vuorovaikutus yleisön kanssa. Hän nauttii niin yritystilaisuuksista kuin esiintymisistä suurella näyttämöllä. Kaikkialla maagikko-Karman asenne on nöyrä.

- Viime kesänä esiinnyin olympiastadionilla, joka muistutti siitä, kuinka pieni sitä onkaan. Silti on osattava olla taikuudellaan suuri, maagikko-mentalisti Noora Karma maalailee.Supermessut 2015

Supermessut järjestetään 17.–19.4.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messuviikonvaihde muodostuu Puutarha-messuista, Kotimaan Matkailu -messuista, osto- ja myyntitapahtuma Keräilystä ja nyt ensimmäistä kertaa toteutettavista OutdoorErä 2015 -messuista, jotka esittelevät retkeilyn, kalastuksen ja metsästyksen lisäksi muita teemaan sopivia lajeja sekä lähiluonnon tarjoamia harrastusmahdollisuuksia.

Jaa ystäviesi kanssa

Nyt voit seurata Tampereen Messuja myös Twitterissä!