Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Liity TähtiKlubiin!

Tähtiklubin jäsenenä saat tietoa omista suosikkimessuistasi jo etukäteen. Jäsenyys ei maksa sinulle mitään!

Liity nyt »

Korjaamo2011

09.11.2011

Korjaamo2011 yhdistää ammattimessut hauskanpitoon

Autokorjaamoiden ja autohuollon ammattimessutapahtuma Korjaamo2011 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 26. marraskuuta. Messujen omistajana toimii Merca-Autoasi Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Mäkinen . Hän on asettanut tavoitteet korkealle:

– Korjaamo2011 on vuoden kovin ammattitapahtuma Suomessa, Mäkinen lupaa.

Hänellä on vankat perustelut väitteensä tueksi. Luvassa on tiukkaa asiaa, huippukouluttajia, lukuisia työnäytöksiä, hullunhalpoja tarjouksia – ja railakkaat pikkujoulut!

– Haluamme tuoda messuilla esille tämän alan ehdotonta kärkeä. Demonstraatioesityksissä messuvieraille opetetaan kustannustehokkaita tapoja suorittaa erilaisia korjaus- ja huoltotoimenpiteitä.

– Mukana on esimerkiksi Bosch-diagnostiikkaosasto, jossa pääsee kysymään ammattilaisten vinkkejä. Näin korjaamot pystyvät ottamaan irti kaiken hyödyn heillä jo olevista laitteista, Mäkinen kertoo.

Korjaamo2011 järjestää yhteistyössä Autoalan Koulutuskeskuksen kanssa seminaarin, jossa alan tulevaisuutta visioidaan otsikolla Korjaamon liiketoiminnan kehittäminen.

– Siellä alan huippuluennoitsijat tarjoavat näkemyksiään korjaamoalan haasteista. Tämä seminaari on erittäin tärkeä tiedonjakokanava kaikille korjaamoyrittäjille ja korjaamoiden päälliköille.

”Tampereen Messuilla on palveluasenne kohdallaan”

Korjaamo-messut järjestetään nyt neljännen kerran ja korjaamoammattilaiset tietävätkin jo kokemuksesta, että tämä tapahtuma on oikea paikka tehdä isompia hankintoja.

– Korjaamo2011 on myös kaupallinen tapahtuma, jossa on ihan huimia tarjouksia. Korjaamoilla on mahdollisuus tehdä investointeja, kuten diagnostiikkalaitteita ja työkaluja, niin halpaan hintaan, että monet luulevat hinnassa olevan painovirhe, Örum Oy:n kenttäpäällikkö Martti Putkonen kertoo. Hän vastaa messujen suunnittelusta ja käytännön toteuttamisesta.

Yhteistyö Tampereen Messujen henkilökunnan kanssa on Putkosen mielestä sujunut erinomaisesti.

– Tampereen Messujen väki puhui meidän kanssamme samaa kieltä heti ensimmäisestä palaverista alkaen.

– Hyvä palveluasenne ja yhdessä tekemisen meininki näkyy kaikkialla; myynnissä, teknisellä puolella ja Finnrestassa, Putkonen kehuu.

Putkonen tietää, että yhteisen sävelen löytyminen helposti ei ole itsestäänselvyys. Muualla on saatettu antaa ensin iso lasku, ja sen jälkeen on vasta pohdittu voidaanko asiakkaan toivetta edes toteuttaa.

– Täällä Tampereella meidän pyyntöihimme on sanottu heti kyllä ja alettu miettiä yhdessä meidän kanssamme miten toiveet parhaiten toteutettaisiin.

Palveluasenteen lisäksi on pari muutakin syytä, miksi Korjaamo on kotiutunut nimenomaan Tampereelle. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat ovat sopivat Korjaamon tarpeisiin ja sijainti on mitä mainioin.

– Tänne on helppo tulla eri puolilta Suomea autolla, bussilla, junalla tai lentokoneella. Tampere sijaitsee järkevässä paikassa, Martti Putkonen sanoo.

Hulppeat pikkujoulut kruunaavat tapahtuman

Tänä vuonna Korjaamo-messut päättyvät hulppeisiin pikkujouluihin. Eri puolilta maata bussikuljetuksilla saapuvat korjaamoalan ammattilaiset saavat halutessaan jäädä messuille illalliselle ja seuraamaan kovatasoista ohjelmaa.
Vieraiden viihdyttämisen aloittaa Martti Servo & Napander ja ilta huipentuu pääesiintyjän eli sähäkän Anna Abreun mahtavaan konserttiin. Pikkujouluissa on mukana myös Suomen kuumimmaksi äänestetty tanssiryhmä Tigers .

– Meiltä on aikaisempina vuosina toivottu alan yhteisiä pikkujouluja. Olemme nyt vastanneet tähän haasteeseen ja ladanneet pyssyt täyteen ruutia. Pääsemme yllättämään messuvieraamme todella menevällä ja hulvattomalla pikkujouluohjelmalla, Juha-Pekka Mäkinen hehkuttaa.

– Kyllä niistä tulee varmasti vuoden hauskimmat pikkujoulut, sen uskaltaa jo tässä vaiheessa sanoa, Martti Putkonen vakuuttaa.

Tunnelmia vuodelta 2010


Korjaamo2011

Autokorjaamoiden ja autohuollon ammattimessutapahtuma Korjaamo2011 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26.11.2011.

Tuoteinfot, huippuseminaari, koulutukset ja monipuoliset osastot tarjoavat kävijöille laajan katsauksen alaan. Tapahtuman järjestävät Autoasi tukut.

Jaa ystäviesi kanssa: