Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen tapahtumat järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Iskelmä Live tuo Jari Sillanpään ja Neljänsuoran Tampereen TähtiAreenalle

23.10.2015

Pikkujoulukansaa hemmotellaan, kun lähes 40 000 katsojaa olympiastadionille vetänyt Jari Sillanpää ja vastikään uuden ’Juhlat’-levyn julkaissut Neljänsuora täyttävät musiikillaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenan perjantaina 4. joulukuuta. Iskelmä Live -konserttiin odotetaan noin 3000 hengen yleisöä.

Joulukuinen konsertti TähtiAreenalla on upea alku Radio Iskelmän ja Tampereen Messujen tapahtumayksikön Finland Eventsin yhteistyölle.

- Olemme jo pidemmän aikaa haudutelleet Tampereen Messujen kanssa tätä Iskelmä Live -ajatusta TähtiAreenalla, ja nyt saimme sinne sellaiset esiintyjät, jotka takaavat kunnon pikkujoulutunnelman. Tämä on hieno lähtölaukaus yhteistyölle Finland Eventsin kanssa, kertoo Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala .

Tämä on hieno lähtölaukaus yhteistyölle Finland Eventsin kanssa!

ari ojala, iskelmä

- Tampereen Iskelmä Liven liput käyvät hyvin kaupaksi. Illallisen sisältävät Gold VIP- ja Silver VIP -liput on jo myyty loppuun hyvissä ajoin, mutta bilelippuja saa vielä. Ajankohta on mitä parhain yritysten ja muiden pikkujouluille. TähtiAreena on saanut tapahtuma- ja konserttipaikkana hienon vastaanoton. Koko Messu- ja Urheilukeskuksen tilat ovat yhä kysytympiä, iloitsee Finland Eventsin tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio .

Iskelmä Live -konsertin liput Lippupalvelusta .

Teknologiaa ja kohtaamisia

Uudistunut Finland Events toteuttaa vahvalla osaamisella, kokemuksella, innolla ja ideoilla erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia niin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa kuin toiveiden mukaan ”missä vain”. Tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu tietää, että nykyisessä digitalisoituneessa arjessa ihmiset kaipaavat todellisia kohtaamisia.

- Tapahtumien merkitys on lisääntynyt, koska nykymaailmassa jokainen kaipaa yhä toisten ihmisten todellista kohtaamista kasvokkain. Se tarve ei katoa koskaan, Tanja Järvensivu huomauttaa ja jatkaa:

- Uusi teknologia tuo lisää mahdollisuuksia tapahtumakokemusten laajentamiseen ja verkostojen kasvattamiseen. Toisaalta tapahtumien suunnitteluun tulee panostaa yhä enemmän, jotta tavoitteet täyttyvät ja hyöty on paras mahdollinen.

Tapahtumien merkitys on lisääntynyt, koska nykymaailmassa jokainen kaipaa yhä toisten ihmisten todellista kohtaamista kasvokkain.

Tanja Järvensivu, Finland Events

Järvensivu opastaa yrityksiä panostamaan omaan tapahtumaansa tarkoin, jotta se erottuu edukseen nykyisen informaatiotulvan keskellä.

- Tarjontaa on nykyisin paljon, joten tapahtuman tulee olla niin kiinnostava, että ihmiset valitsevat juuri sen jonkun toisen sijaan, Järvensivu kiteyttää.

- Me Finland Eventsillä autamme tapahtumajärjestelyissä esimerkiksi yrityksiä, jotta näiden henkilöstö voi keskittyä rauhassa ydinbisnekseensä ja silti saada avaimet käteen -periaatteella juuri toiveidensa mukaisen tilaisuuden asiakkailleen, sidosryhmilleen tai omalle henkilöstölle.

- Yritystapahtumat ja juhlat ovat loistava paikka vaalia ja kehittää niin asiakassuhteita, tiimihenkeä kuin omaa sisäistä motivaatiotakin. Onnistuneista tilaisuuksista saa uutta virtaa, hyvää mieltä ja elämyksiä, jotka muistetaan.

Neljänsuora sekä Hannele Nuotio (ed.vas.) ja Tanja Järvensivu (ed.oik.). Kuva: Nina Tervakoski.

Tykypäivistä suurtapahtumiin

Finland Eventsiltä hoituvat niin yksittäisten mediatilaisuuksien tai pienten seminaarien kuin kymmenien, satojen tai tuhansien osallistujien tilaisuuksien, juhlien ja seminaarien tapahtumajärjestelyt.

- Monet yritykset pohtivat usein epätoivoisesti uusia ideoita vaikkapa tyky-päiviin, pikkujouluihin ja muihin henkilöstöjuhliin tai asiakastilaisuuksiin, vaikka kauttamme saisi apua helposti joko osittaisina palveluina tai kokonaisvaltaisina toteutuksina, Tanja Järvensivu muistuttaa.

- Pyrimme lisäämään myös messujen yhteydessä järjestettäviä oheistapahtumia, matchmaking-tilaisuuksia, yritysten omia asiakastilaisuuksia sekä yritysvierailuja. Kuluttajille toteutamme muun muassa Mega Outletin tyyppisiä myynti- ja ostostapahtumia sekä konsertteja.

Vaihtoehtoja löytyy jokaiselle budjetille ja räätälöimme kaiken asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Tanja Järvensivu, Finland Events

- Monet pitävät ehkä tapahtumien järjestämistä ammattilaisten voimin kalliina, mutta suotta, koska vaihtoehtoja löytyy jokaiselle budjetille ja räätälöimme kaiken asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta, Finland Eventsin tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu vakuuttaa.

Finland Events

Aika järjestää asiakastilaisuus? Tarve lanseerata uusia tuotteita? Ajatuksissa yritysjuhlat tai henkilöstöbileet? Finland Events toteuttaa tapahtumia ja tilaisuuksia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, muualla Pirkanmaalla ja kaikkialla ympäri Suomea.

Finland Events on vuodesta 2010 lähtien toiminut Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö, joka suunnittelee ja toteuttaa erilaisia pieniä ja suuria tapahtumia räätälöidysti asiakkaiden tarpeiden mukaan paitsi Messu- ja Urheilukeskuksessa myös muualla Pirkanmaalla ja ympäri Suomen. Uudistuneen Finland Eventsin tapahtumien myynnistä vastaavat tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio ja tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu . Hanna Mäkelä toimii myynti- ja markkinointipäällikkönä, ja tapahtumien tuottajina toimivat Jukka Tallgren sekä Mari Salovaara .

Jaa ystäviesi kanssa

Nyt voit seurata Tampereen Messuja myös Twitterissä!