Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Liity TähtiKlubiin!

Tähtiklubin jäsenenä saat tietoa omista suosikkimessuistasi jo etukäteen. Jäsenyys ei maksa sinulle mitään!

Liity nyt »

Messusyksy lupaa paljon uutta

05.09.2013

Uusi messuvuosi käynnistyi upeissa tunnelmissa, sillä niin sähköverkkojen sekä tele- ja tietoverkkojen ammattilaisten Verkosto 2013 kuin rakentamisen ja asumisen Asta Rakentaja 2013 ilahduttivat runsailla kävijämäärillä.

Verkosto-messupäivät houkuttelivat paikalle edellisiin alan messuihin verrattuna merkittävästi enemmän kävijöitä, ja historian suurin Asta Rakentaja toi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen ennätysmäärän näytteilleasettajia ja peräti 18 826 messuvierasta.

Liikunta-alan kaikkien aikojen suurimmilla Sportec-, Greentec-, Gymtec- ja Fysiotec -messuilla oli mukana ennätykselliset 151 näytteilleasettajaa, ja tapahtumakokonaisuus on syystäkin ansainnut alan johtavan messutapahtuman aseman.

”Kävijöiden tyytyväisyys messujen antiin ja näytteilleasettajien tyytyväisyys kävijäkunnan laatuun olivat korkeat.”

hannu vähätalo

Mielipidetutkimukset osoittavat, että kävijöiden tyytyväisyys messujen antiin ja näytteilleasettajien tyytyväisyys kävijäkunnan laatuun olivat korkeat. Esimerkiksi Verkostossa tarjonta ja kysyntä kohtasivat aikaisempaakin paremmin, ja Asta Rakentaja -kävijöistä 98 prosenttia kertoi messuviikonvaihteen vastanneen odotuksia.

Messukeväässä kokemuksia sekä tietotaitoa antavat myös hevosalan ammattilaisille ja harrastajille suunnatut Hevoset-messut, ja Logistiikka 2013 palvelee puolestaan materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisia.

Lisäksi edessä siintää tuoretta ilmettä lupaava syksyn messusato, joka aloitetaan uusilla kansainvälisillä kaivosteknologian ammattilaisten EuroMining-messuilla. Tampereen Messuilla on ilo rikastuttaa messuvalikoimaansa ja luoda kovassa nousussa olevan kaivosteollisuusalan toimijoille odotettu foorumi rakentaa kansainvälisiä yhteistyökuvioita, esitellä uutuuksia ja keskustella tulevaisuuden ratkaisuista.

Syyskuussa juhlaa on luvassa myös Alihankinta-messuilla, sillä tämä maamme merkittävin metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden, teollisuuden ICT-ratkaisujen sekä näiden alojen suunnittelun ja konsultoinnin messutapahtuma täyttää kunnioitettavat 25 vuotta. Huomattavaa on, että Alihankinnassa esitellään tutkimusten mukaan vuosittain yli 2000 uutta innovaatiota, joten messujen rautainen sisältö on taattu.

Lokakuussa järjestetään ensimmäiset KotiVisio-messut. Uudelta kotona viihtymisen messutapahtumalta on lupa odottaa tuoreita ideoita ja persoonallisia ratkaisuja kaikenkokoisiin sekä -tyylisiin koteihin. Messuviikonvaihdetta täydentävät samaan aikaan järjestettävät taidehankintojen ja -harrastamisen Tampereen Taidemessut 2013 ja Keräily-tapahtuma.

Marraskuussa messuvuosi 2013 saa näyttävän päätöksen Euroopan suurimmilla käsi- ja taideteollisuusalan messuilla, kun Suomen Kädentaidot valtaa messu- ja urheilukeskuksen. Viime vuoden yli 36 000 kävijää todistaa, että käsityöala on nyt trendikkäämpi kuin koskaan.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallin rakentaminen on edistynyt vauhdilla, ja sen odotetaan olevan käytössä jo ensi syyskuussa. Voit lukea aiheesta lisää projektista kertovasta artikkelistamme.

Toivotan kaikille mielenkiintoisia messukokemuksia – valitse omasi!

Hannu Vähätalo
Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja

Jaa ystäviesi kanssa: