Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen tapahtumat järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Ennätyksiä, messuhistorian parhaita ja uskoa tulevaan

16.12.2014

Vuosi 2014 on onnistuneesti takana niin messujen ja yritystapahtumien kuin kongressien ja ravintolatoiminnankin osalta, sillä koko konsernimme liikevaihto ylsi ennätyslukemiin.

Tampereen Messut Oy, omana yksikkönä toimiva Finland Events sekä tytäryhtiöt Tavicon Oy ja Finland Restaurants Oy (Finnresta) palvelivat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa eri tapahtumiin osallistujia kiitettävästi, sillä vilkas vuosi kasvatti konsernin liikevaihdon 10,8 miljoonasta 11 miljoonaan euroon.

Mainittakoon myös, että Tampereen Messut Oy toteutti tänä vuonna enemmän tapahtumia kuin koskaan aiemmin eli 20 messut, konsertin ja uuden shoppailutapahtuman, minkä hedelmänä 8 miljoonaa euron liikevaihto on yrityksen kaikkien aikojen paras. Finnresta vastasi kaikkien Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettyjen tapahtumien ravintolapalveluista ilahduttaen myös ennätyksellisellä liikevaihdollaan.

Yhteenvetona sanottakoon, että vallitseva yleinen epävarma taloudellinen tilanne ei siis heijastunut tapahtumiin uhkana, vaan todistaa, että yrityksillä, näytteilleasettajilla ja kävijöillä on korkea luottamus ja mielenkiinto messuihin sekä erilaisiin yritys- ja koulutustapahtumiin.

Näiden myönteisten uutisten pohjalta suuntaamme vuoteen 2015 hyvin valoisin mielin. Tuolloin Tampereen Messut Oy järjestää ainakin 18 tapahtumaa, joista kahdeksan on suunnattu ammattilaisille ja kymmenen kuluttajille.

Uutuustapahtumat antavat messuvuodelle oman eteenpäin rohkaisevan sävynsä. Helmikuinen Asta Rakentaja saa rinnalleen Sisustus-tapahtuman, joulukuussa 2014 ensimmäisen kerran toteutettu shoppailutapahtuma Mega Outlet saa puolestaan jatkoa maaliskuussa, huhtikuista Supermessut-viikonvaihdetta rikastuttaa yhteistyössä Riihimäen Messujen kanssa toteutettava OutdoorErä 2015 ja lokakuussa päivänvalon näkee maatalouskoneiden ja -laitteiden erikoisnäyttely KoneAgria 2015. Jo nyt työn alla on uutuutta maaliskuulle 2016, jolloin järjestämme yhteistyössä metalliteollisuuden kone- ja laitepuolen toimijoiden kanssa Konepaja 2016 -messut.

Suosittelen tutustumaan vuoden 2014 ja 2015 sisältöihin ja lukemiin tarkemmin tiedotteesta , joka osoittaa, että messuja, kongresseja ja yritystapahtumia pidetään mielekkäinä markkinointikanavina, tehokkaina koulutustilanteina sekä elämysten luojina. Messuohjelman myötä voit merkitä kalenteriisi juuri Sinua palvelevat tapahtumat.

Lahjoitimme Tampereen Messujen joulukorttivarat 1000 euroa tänä vuonna Tampereen lastenklinikan tuki ry:lle käytettäväksi TAYSin pienten lapsipotilaiden hyväksi.

Toivotan kaikille antoisaa joulunaikaa ja luottavaista mieltä vuoteen 2015!

Hannu Vähätalo
Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja

Jaa ystäviesi kanssa

Nyt voit seurata Tampereen Messuja myös Twitterissä!