Tulevia tapahtumia

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lue lisää: www.
tampereenmessut.fi »

Kaikki Tampereen Messujen messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu: www.tesc.fi

Liity TähtiKlubiin!

Tähtiklubin jäsenenä saat tietoa omista suosikkimessuistasi jo etukäteen. Jäsenyys ei maksa sinulle mitään!

Liity nyt »

Asta-messuilta löytyi sisustussuunnittelija

26.01.2011

Pian valmistuva uusi koti sai pirkkalalaisen Anne Halmeen lähtemään viime lokakuun Asta Koti -messuille tutkailemaan, josko vastaan tulisi samanhenkinen sisustussuunnittelija luomaan huoneisiin sisustuksellisia visioita.

Messujen Sisustusmaailmassa osaamistaan oli esittelemässä muun muassa Tarja Lammi , jonka asiantuntemus ja tyylitaju vakuuttivat Halmeen.

- Sain hänestä sellaisen kuvan, että varmasti homma toimii.
Jo seuraavalla viikolla taisimme tavata, ja suunnittelutyö alkoi heti hyväksyttyämme tarjouksen. Lähtökohtana oli rakentaa koko 170-neliöinen kotimme sisustuksellisesti mustavalkoisen keittiön ympärille.

- Tarja Lammi on tehnyt kotiimme täydellisen suunnitelman värejä, materiaaleja, huonekaluja, lattiapintoja, tapetteja ja maaleja myöten. On aivan käsittämätöntä, kuinka nopeasti hän on sisäistänyt toiveemme ja osannut tehdä sen pohjalta hienoja ehdotuksia.

- Olen kyllä todella tyytyväinen, tulevana kevättalvena uuteen kotiin muuttava Halme iloitsee.

Eikö pelottanut lainkaan antaa jonkun toisen suunnitella omaa kotia?

- Ei pelottanut, koska aistin, että yhteistyö toimii ja hyvät ideat löytyvät. Asta Koti -messut osuivat siis juuri oikeaan saumaan.

Messuilla saatu ensivaikutelma ratkaisi valinnassamme.

anne halme, messukävijä

- Kyllähän netistä löytyy paljonkin sisustussuunnittelijoita, mutta en voisi kuvitellakaan palkkaavani jotakuta pelkkien nettisivujen perusteella. Hienot sivuthan voi teettää kuka vaan, mutta vasta henkilökohtaisesti tapaamalla voi tunnustella, menevätkö ajatukset yksiin.

- Messuilla saatu ensivaikutelma ratkaisi valinnassamme, Anne Halme kertoo.

Asta Rakentaja 2011

Helmikuussa on jälleen mahdollisuus remontoida kotia tai rakentaa täysin uusi koti. Asta Rakentaja -messut 11.–13.2.2011 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa koostuvat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen teemoista, jotka konkretisoituvat näytteilleasettajien osastoilla, tietoiskuissa, seminaareissa sekä työnäytöksissä.

Yhtä aikaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa toteutetaan myös Keräily-messut.

Tunnelmia Asta Koti 2010 -messuilta

Jaa ystäviesi kanssa: